Praktijk Ellen Snider Almere

Praktijk Ellen Snider Almere, Trauma verwerking, regressie therapie, almereGraag wil ik me voorstellen, mijn naam is Ellen Snider. In 2002 ben ik afgestudeerd aan de HBO bachelor opleiding Facility Management. Sindsdien bekleed ik bij diverse werkgevers facility manager functies. Na een aantal jaar gewerkt te hebben, ben ik mij meer gaan verdiepen in mijn persoonlijke ontwikkeling en bewustwordingsproces. In deze periode heb ik de cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd bij het CLI (centrum voor leven en intuïtie) in Utrecht en daarop volgend de eerste 2 modules van de healing opleiding. Het volgen van de opleidingen geeft mij meer inzicht en verdieping in mijn leven. In 2016 ben ik Praktijk Ellen Snider Almere gestart.

Opleiding

In 2016 ben ik afgestudeerd voor de 2 jarige post HBO opleiding tot regressietherapeut verzorgd door het SRN (school voor regressietherapie). Daarnaast ben ik lid van de Collectieve Alternatieve Therapeuten (CAT), de beroepsvereniging van alternatieve therapeuten in Nederland.

Overige informatie

Wij onderschrijven de beroepscode van de CAT. Bij eventuele klachten kunt u zich wenden tot de onafhankelijk klachtencommissie van de CAT. Wij zijn gehouden aan de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling, klik hier voor meer informatie.

Parkeren

Praktijk Ellen Snider is gevestigd aan een straat met voldoende gratis parkeergelegenheid.