Casus angst op de werkplek - Praktijk Ellen Snider Almere

Angst op de werkplek

Je moet geld verdienen om een dak boven je hoofd te hebben en om te eten. Sommige mensen hebben een leuke baan maar alsnog hebben zij angst op de werkplek. Als de baas iets vraagt,  een fout wordt gemaakt,  5 minuten te laat of ziek zijn. Met alles wat er gebeurt zijn ze bang hun baan te verliezen, hierdoor wordt het functioneren moeilijk.

Probleem van de cliënt

De cliënt heeft moeite om zijn werk goed uit te voeren en heeft de laatste jaren geen solide basis gehad. Boventalligheid doet zijn vaste baan verliezen en daarna voelt hij zich onveilig op de werkvloer bij nieuwe werkgevers. Momenteel heeft hij een leuke baan en leuke collega’s. Toch voelt hij spanning in zijn lichaam als de baas belt of mailt.

De therapie

Met de sessie zijn we terug gegaan naar een vorig leven. In dit leven was hij een mijnwerker. Altijd hard aan het werk. Op een dag was de lift kapot en kon hij niet meer uit de mijn komen. In deze mijn is hij gestorven. Deze persoonlijkheid weet niet dat hij daar is gestorven en voelt nog altijd dat hij kan en moet ontsnappen. We hebben de persoonlijkheid laten voelen en ervaren dat hij daar is overleden. Zijn huidige lichaam weet nu dat hij niet meer in de mijn is.

Ervaring van de cliënt

De cliënt heeft ervaren dat hij niet bang hoeft te zijn op de werkplek. In het huidige leven hoeft hij zijn werk niet te bekopen met de dood. Na de sessie voelde hij zich ontspannen en als hij nu werkt is hij blij en rustig.

Werken aan angst op de werkplek of een ander probleem?  Maak direct een afspraak.